SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Indian Wells 2019: Bianca Andreescu, prea puternică pentru românce. Irina Begu, ultima victimă

WTA Indian Wells 2019: Bianca Andreescu, prea puternică pentru românce. Irina Begu, ultima victimă

Bianca Andreescu și bucuria unui punct reușit

Bianca Andreescu a reușit să învingă o a doua româncă de Top 100 în decurs de o săptămână. Ea a eliminat-o pe Irina Begu în primul tur de la Indian Wells 2019.
Bianca Andreescu a confirmat că este una dintre cele mai în formă jucătoare ale sezonului și a reușit să o elimine pe Irina Begu în primul tur de la Indian Wells. Ea a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune cu scorul de 6-7, 6-3, 6-3 și a-și asigura o confruntare în turul secund cu slovaca Dominika Cibulkova.

Pentru Bianca Andreescu, aceasta a fost prima victorie pe tabloul principal al unui turneu Premier Mandatory, și a 22-a victorie a sezonului. Adică a câștigat în 2019 de una singură mai multe meciuri decât toate jucătoarele noastre din Top 200 adunat!În turneul de dublu de la Indian Wells avem două românce în optimi

Vești bune avem însă de la dublu, acolo unde Raluca Olaru și Monica Niculescu, fiecare cu altă parteneră, s-au calificat în optimile de finală.

În primul tur, Raluca Olaru și croata Darija Jurak au învins perechea favorită 4, Nicole Melichar/ Kveta Peschke, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, într-o oră şi 27 de minute.

La rândul lor, Monica Niculescu şi Abigail Spears au învins cu 6-4, 6-4, perechea Veronika Kudermetova/ Demi Schuurs. În optimi Monica ar putea juca împotriva singurului cuplu românesc 100% de pe tablou, Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu. Condiția e ca ele să treacă de favoritele 5, Gabriela Dabrowski/ Yifan Xu.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top