SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Adidas se pare că are alergie la liderii mondial WTA. Cu cine a semnat Naomi Osaka

Adidas se pare că are alergie la liderii mondial WTA. Cu cine a semnat Naomi Osaka

Naomi Osaka a fost prezentă deja la un prim eveniment Nike, alături de LeBron James

Cei de la Adidas fac ce fac și își pierd liderii mondiali. După ce nu i-au prelungit contractul Simonei Halep după ce a devenit numărul 1 WTA, au făcut la fel și cu Naomi Osaka.
Japoneza Naomi Osaka va juca de acum înainte cu echipament marca Nike. Osaka va purta pentru prima dată echipamentul americanilor la turneul de la Stuttgart (22-28 aprilie). “Sunt mândră să devin un membru al familiei Nike şi emoţionată să fiu implicată în toate oportunităţile pe care le are de oferit Nike”, a declarat Osaka, într-un comunicat scris de americani, desigur.

Naomi Osaka, noua imagine a firmei Nike

“Suntem încântaţi să o avem în echipa noastră. Naomi este un talent incredibil pe care l-am adăugat pe lista noastră şi ne ajută să inspirăm o nouă generaţie de sportive”, a declarat un reprezentant al companiei.

Ea a și participat la un eveniment al celor de la Nike, în SUA, alături de baschetbalistul LeBron James, de la Los Angeles Lakers.

Naomi Osaka a fost prezentă deja la un prim eveniment Nike, alături de LeBron James
Naomi Osaka a fost prezentă deja la un prim eveniment Nike, alături de LeBron James
Naomi Osaka e campioana ultimelor două Grand Slam-uri

În vârstă de 21 de ani, Naomi Osaka a câștigat ultimele două Grand Slam-uri din calendar, US Open 2018 și Australian Open 2019 și, la finalul anului trecut, se vorbea că Adidas îi va propune un contract de 10 milioane de dolari! Se pare că au fost vorbe în vânt, pentru că mi-e greu să cred că Nike îi oferă o sumă mai mare.

Ce contracte de publicitate are japoneza Naomi Osaka

Oricum, ea este una dintre cele mai marketabile jucătoare din circuit, pentru că reprezintă o piață de desfacere uriașă. Așa cum e normal, ea profită din plin de acest lucru, semnând contracte nenumărate de la cucerirea titlului la New York. Printre cele mai importante se numără cele cu compania aeriană All Nippon Airways, cu constructorul auto Nissan şi cu producătorul de ceasuri Citizen.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top