SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Biletul zilei din tenis – 04.04.2019

Biletul zilei din tenis – 04.04.2019

Biletul zilei din tenis este format din doua evenimente joia aceasta. Ambele partide care formeaza cota doi de astazi vin din cadrul tureneului de la Monterrey, de pe tabloul feminin de joc.

Ne vom baza pe jocul a doua jucatoare foste numar 1 mondial, care speram sa presteze un tenis bun si sa isi castige partidele.

De asemenea, puteti arunca o privire si peste sfaturile cum sa alegem in mod corect un pariu din tenis. Plus de asta, unele recomandari din acest articol se aplica si la tenis, asa ca orice informatie este binevenita.

  • Angelique Kerber – Karolina Muchova / Kerber -1.5 gameuri @ 1.36

Desi a castigat relativ greu partida din primul tur de aici de la Monterrey, Kerber a aratat un tenis bun si o pofta de joc buna de pe urma careia cred ca putem sa profitam. Chiar daca Kucova i-a pus ceva probleme in setul inaugural al partidei, Kerber impunandu-se intr-un final la tiebreak, setul al doilea a fost castigata de jucatoarea din Germania fara prea mari probleme, la 2. Revenind la partida ce va avea loc in seara aceasta, diferenta dintre cele doua jucatoare este una mare. Valoarea, experienta dar si arsenalul tehnic fiind in favoarea lui Kerber. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, intalnirea fiind foarte relevanta in alegerea unui pronostic pentru astazi. Ele s-au intalnit in cadrul turneului de la Miami acum mai putin de doua saptamani, cand Kerber s-a impus in set decisiv. Toate cele trei seturi au fost identice, castigate la 3. Kerber a pierdut atunci setul inagurual. Pentru astazi aleg un handicap foarte mic, aproape nesemnficiativ pe fosta campioana de la Australian Open.

  • Margarita Gasparyan – Garbine Muguruza / Muguruza -1.5 gameuri @ 1.44

Muguruza a trecut mult mai greu decat se astepta oricine de primul tur al acestei competitii. Dupa ce adversara sa initiala s-a retras si locul acesteia a fost luat de lucky loserul Gabriela Ruse din Romania, Muguruza s-a vazut condusa in primul set cu 4-1 la un momentdat, dublu break pentru romanca. Valoarea ibericei insa s-a vazut atunci, aceasta revenind si castigand setul la 4, adjudecandu-si 5 gameuri consecutive. Gasparyan nu este o jucatoare cu vreo calitate extraordinara, drept urmare daca ne uitam pe ultimele meciuri disputatea de aceasta putem observa ca nu are victorii in fata vreunei jucatoare clasate pe primele 20 de locuri ale clasamentului. Asa cum prezentam si in randurile de mai sus, aceasta linie de handicap de 1.5 gameuri este aproape insesizabila, de aceea voi alege sa joc si pe Muguruza un astfel de handicap.

Sfatul nostru este sa nu mizati mai mult de 5-10% din banca alocata lunar pentru pariuri, mai ales in aceasta perioada cand suntem un pic fortati sa jucam partide din circuitul feminin. Acest circuit este mai predispus surprizelor, iar Sevastova a tinut ieri sa ne demonstreze ca oricat ai analiza un meci si oricate argumente pro ar exista in privinta unui castigator, tot se poate intampla surpriza. Pegula nu avea absolut nimic in favoarea ei pentru castigarea meciului

Leave a Reply

Top