SUNTETI AICI
ACASA > International > Biletul zilei din tenis – 11.04.2019

Biletul zilei din tenis – 11.04.2019

Alexander Zverev

Pe tabloul masculin de la Marrakech avem o optime foarte interesanta intre numarul trei mondial, neamtul Alex Zverev, si ocupantul din acest moment al pozitiei a 60-a, spaniolul Jaume Munar. Zverev este un jucator care are un joc foarte bun pe suprafata lenta, joc care in trecut l-a ajutat sa castige seturi in fata a jucatori precum Rafa Nadal, de exemplu.

Munar nu este un jucator cu rezultate iesite din comun pana acum, el in general nereusind surprize atunci cand intalneste jucatori din top 10 al clasamentului ATP. Parerea mea este ca Zverev se va folosi de acest turneu de la Marrakech unde nu are nimic de pierdut, decat de castigat puncte dat fiind faptul ca acesta nu a participat la editia de anul trecut a  turneului. Va prezentam mai jos trei ponturi tenis pentru aceasta intalnire.

  • Victorie Zverev @ 1.25

Dupa parerea mea acesta este cel mai logic pronostic pentru aceasta partida. El vine in ajutorul celor care joaca o cota de doi si mai au nevoie de inca un meci cu un grad de siguranta ridicat pentru a o completa. Diferenta de valoare dintre cei doi este una foarte mare in favoarea neamtului, de aceea recomand victoria acestuia. In caz de nevoie se poate ajusta si cu un eventual handicap.

  • Total gameuri castigate Zverev sub 13.5 @ 1.44

Este un pariu permisiv din multe puncte de vedere. El poate cuprinde chiar si o eventuala infrangere pentru neamt, desi acest scenariu in viziunea mea este extrem de improbabil. De asemenea in cazul unei victorii in doua seturi pentru Zverev, acest pariu poate cuprinde chiar si un eventual set castigat in prelungiri de neamt.

  • Scor corect 2-0 Zverev @ 1.75

Acesta este pronosticul pentru acest meci care in teorie, daca ar fi sa ne luam dupa cota, ar fi cel mai riscant. Parerea mea este ca lucrurile nu stau deloc asa, neamtul fiind un jucator foarte capabil la propriul serivicu, si de asemenea cu un joc foarte bun de pe fundul terenului. Loviturile sale puternice si precise ii vor face mari probleme spaniolului si consider ca arsenalul tehnic al acestuia nu il recomanda pentru a castiga un set astazi.

Recomandarea noastra este sa jucati responsabil, ca hobby, plus ca puteti tine cont de sfaturile specialistilor cum sa alegi meciurile potrivite pentru biletul zilei din tenis.

Leave a Reply

Top