SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Continuă scandalul la Federația Română de Tenis. Adunarea Generală a fost reprogramată din lipsă de cvorum

Continuă scandalul la Federația Română de Tenis. Adunarea Generală a fost reprogramată din lipsă de cvorum

george cosac

Chiar dacă în ultimele două zile inclusiv Ion Țiriac a dat un semnal public de susținere a Federației Române de Tenis, Adunarea Generală a Federației Române de Tenis nu s-a putut ține vineri din lipsă de cvorum.
În ultimele zile, cei de la Federație au tot încercat să trimită mesaje de unitate în rândul unuia dintre cele mai dezbinate sporturi de la noi din țară. Chiar și Ion Țiriac l-a însoțit pe perședintele FRT, George Cosac, la întâlnirea cu ministrul sportului, iar ieri, ca o urmare firească a implicării lui Ion Țiriac, Simona Halep – care e mereu băgată în conflictele altora fără voia ei, cum s-a întâmplat și la scandalul cu BNR – a făcut și ea același apel la unitate. Numai că lumea tenisului e mult prea împărțită în tabere pentru a exista consens sau măcar pentru a se ține o Adunare Generală.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, care tot încearcă să intre în legalitate de ani buni, a declarat că Adunarea Generală Extraordinară a forului nu a putut avea loc, deoarece nu s-a îndeplinit criteriul cu privire la cvorum. Adunarea Generală va fi reprogramată pentru o dată de acum în 13 până la 45 de zile. “Din păcate Ministerul Tineretului şi Sportului ne impune ca cvorumul să fie de 36 din 54, în condiţiile în care toată lumea tenisului ştie că sunt cel puţin opt cluburi care nu mai există de foarte mulţi ani. Între ele Progresul Bucureşti, Locomotiva Bucureşti… Dacă ministerul ar fi acceptat statutul federaţiei care precizează că în anumite condiţii aceste cluburi nu pot fi luate în calcul, atunci cu siguranţă am fi avut cvorum. Pentru că astăzi la intrare au semnat 33 de persoane, din păcate spre ruşinea uneia, care este chiar publică, a fugit tocmai ca să creeze o anumită problemă. Îmi pare rău pentru dânsul. Nu vreau să îi pronunţ numele, a invocat anumite probleme medicale”, a spus Cosac. Persoana la care se referă este, conform site-urilor de sport, tatăl Mihaelei Buzărnescu, așa că, în dulcele spirit românesc puteți fi 100% convinși că Irina Begu va fi a doua rachetă a României în meciul de Fed Cup cu Franța.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top