SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Darren Cahill revine în România la vară pentru a fi alături de Simona Halep la Cluj. Mesajul australianului – VIDEO

Darren Cahill revine în România la vară pentru a fi alături de Simona Halep la Cluj. Mesajul australianului – VIDEO

miami caritabil simona halep darren cahill

Darren Cahill va reveni după un an în România. El va fi prezent alături de Simona Halep la Sports Festival, care se desfășoară la Cluj.
Darren Cahill a acceptat invitația românilor, acolo unde va acorda autografe, se va întâlni cu fanii dar, cel mai important, va fi alături de SImona Halep, care este personajul central al Sports Festival. Programat în perioada 13-16 iunie,acest festival a ajuns la a doua ediție. Dacă anul trecut a avut ca unct de interesa meciul de dublu la care a participat și unul dintre frații Bryan, acum, pe 15 iunie, Simona Halep și Marius Copil vor susține o partidă demonstrativă împotriva soților Flavia Pennetta și Fabio Fognini. O decizie inspirată a organziatorior de a o invita pe Simona, pentru că datorită prezenței ei biletele s-au vândut aproape în totalitate.

În ceea ce-l privește pe Darren Cahill, acesta va susține și un masterclass specializat, pe lângă sesiunea de autografe și fotografii cu fanii.

Vedeți mai jos mesajul antrenorului australian.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top