SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Jelena Dokic șochează: a ajuns la 120 kg. Cât a reușit să slăbească

Jelena Dokic șochează: a ajuns la 120 kg. Cât a reușit să slăbească

Jelena Dokic si transformarea de la 120 kg la 80 kg

Retrasă din activitate în 2014, fosta jucătoare australiană de tenis Jelena Dokic a șocat pe toată lumea cu dezvăluirea făcută zilele trecute! Din octombrie până acum, ea a slăbit mai mult de 40 de kilograme!
În vârstă de 35 de ani, Jelena Dokic ajunsese în luna octombrie a anului trecut la greutatea de 120 de kilograme! De atunci, ea a slăbit mai mult de 40 de kilograme, ajungând acum la 76 kg. Și, după cum a recunoscut fostul număr 4 mondial, ținta e reprezentată de atingerea celor 64 de kilograme pe care le avea în urmă cu câțiva ani.

Jelena Dokic in 2011
Jelena Dokic la Newcombe Medal in 2011

Ea a postat zilele trecute un colaj de fotografii care o prezentau în octombrie și acum, explicând că felul în care arăta o făcea să nu mai vrea să iasă din casă. ”Poza din stânga, care reprezintă startul călătoriei mele spre revenirea la o viață normală, este greu de postat și de privit. Era ceva nesănătos, dar mai important este că eu nu mai eram fericită, nu mai aveam încredere în mine”, a scris Dokic pe Instagram.

Jelena Dokic după ce a slăbit 40 de kilograme: ”Nu mai vroiam să ies din casă”

Australianca a mai adăugat: ”Nu mai vroiam să ies din casă și refuzam toate oportunitățile deoarece eram nesigură și nefericită. Nu este doar despre pierderea de greutate, dar și despre a avea un stil de viață sănătos și echilibrat, cu obiceiuri sustenabile pentru tot restul vieții. Sper că pot inspira și motiva pe toată lumea. Nu contează ce încerci să faci, important e să știi și să crezi că poți face. Sunt la jumătatea luptei mele cu kilogramele și sunt foarte încântată de ceea ce va urma”, a mai scris Jelena Dokic.CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Samantha Stosur şi Jelena Dokic au lansat Jetstar la Sydney

Jelena Dokic: ”După retragere nu am știu încotro să o iau”

Fostă semifinalistă a turneului de la Wimbledon în 2000, Jelena Dokic, care este logodită cu prietenul ei cu care este de 15 ani, Tim Bikic,  a spus că îngrășarea a fost un efect al retragerii. Ea a spus că s-a simțit pierdută după ce a renunțat la tenis și a ajuns pe nesimțite la 120 de kilograme, după ce a mâncat mai mult pentru a-și umple timpul și dezamăgirile, decât pentru că-i era foame. ”M-am trezit după retragere că nu știu în ce direcție să o iau. Nu eram pregătită, de aceea am început să acumulez kilograme. Când ești sportiv profesionist trăiești într-o bulă care nu are legătură cu realitatea. Totul e făcut pentru tine… antrenamente, mâncare, călătorii, management. Așa că revenirea la realitate e foarte diferită”, a explicat fosta jucătoare.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Samantha Stosur şi Jelena Dokic au lansat Jetstar la Sydney

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top