SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Mihaela Buzărnescu, noua imagine a campaniei ”Voci netăcute”,

Mihaela Buzărnescu, noua imagine a campaniei ”Voci netăcute”,

Mihaela Buzărnescu, machiaj șocant în campania Voci netăcute

Cu aproape 10 zile înaintea startului celui mai important meci din istoria echipei de Fed Cup a României, semifinala din Franța, Mihaela Buzărnescu, a doua jucătoare a României în clasamentul WTA, a acceptat să fie imaginea unei campanii caritabile.
Mihaela Buzărnescu a pozat pentru Campania „Voci netăcute“, care combate violenţa domestică. Tenismena a acceptat să fie machiată astfel încât să devină, în studioul foto, o victimă a agresiunilor domestic. „Am ales să fac o transformare foarte importantă pentru că, în ultima vreme, violenţa domestică a luat o amploare foarte mare şi nu e deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii sunt atacaţi violent şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre asta. E păcat să nu se mediatizaeze şi să nu se pună punctul pe acest lucru. Acestă campanie vrea să le arate tutror persoanelor că pot fi ascultate şi că e important să vorbească, să nu tacă. Şi o palmă e importantă. De la o palmă se ajunge la bătaie…“, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Telekom Sport. Campania poate fi susţinută de orice român, printr-o donaţie de 2 euro la numărul de telefon 8833. Toți banii ajung la Casa Invicta, deschisă în 2017 de Asociația ANAIS și care adăposteşte persoane care sunt victimele violenței din familie.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top