SUNTETI AICI
ACASA > International > Ponturi tenis Thiem – Schwartzman, 23 Aprilie 2019

Ponturi tenis Thiem – Schwartzman, 23 Aprilie 2019

pariuri tenis

Chiar daca pozitia in clasament nu reflecta acest lucru, diferenta de valoare dintre cei doi jucatori, pe zgura cel putin nu este atat de mare pe cat o arata cotele.

Thiem nu a inceput cu dreptul acest sezon de zgura, cu infrangere in turul al doilea la Monte Carlo in fata lui Lajovic, cel care urma sa joace finala. Avantajul lui Schwartzman dupa parerea mea in aceasta confruntare din turul secund de la Barcelona este ca are mai multe meciuri pe zgura in acest sezon, lucru care il va avantaja, avand in vedere ca deja s-a acomodat cu zgura. De asemenea argentininanul a jucat deja trei meciuri aici la Barcelona, iar pe langa acest lucru cea mai recenta intalnire dintre cei doi a avut loc acum doua luni aproximativ la Buenos Aires. Partida s-a soldat cu victoria lui Schwartzman intr-un meci care a avut nevoie de set decisiv.

Va uram mult succes daca alegeti sa adaugati pe biletele jucate de voi unul din aceste trei ponturi tenis recomandate pentru confruntarea dintre Thiem si Schwartzman. De asemenea, puteti arunca o privire peste sfaturile oferite de specialisti vis-a-vis de cum trebuie analizat un meci de tenis si de ce anume trebuie tinut cont in alegerea unui pariu.

  • Victorie Thiem @ 1.30

Scorul intalnirilor directe dintre cei doi jucatori este destul de strans, Thiem castigand primele trei partide, intre anii 2015 si 2017. Urmatoarele doua intalniri, care au avut loc la Montreal in 2017 si la Buenos Aires in 2019 au fost castigate de Schwartzman in set decisiv. Thiem ar trebui sa ridice putin nivelul jocului avand in vedere ca se apropie Roland Garros, turneu unde are multe puncte de aparat. Pentru acest lucru va avea nevoie de mai multe meciuri in picioare pe aceasta suprafata.

  • Schwartzman +5.5 gameuri @ 1.40

Pronosticul se bazeaza in principiu pe ultima partida directa dintre cei doi jucatori. 5.5 gameuri este o linie permisiva, nu vad foarte multe scenarii plauzibile in care Thiem sa castige la o diferenta mare de gameuri in contextul in care forma sa de moment nu il recomanda deloc pentru acest lucru. Mi se pare chiar o cota buna pentru acest contrahandicap pentru cei care au dubii in privinta recomandarii din randurile de mai sus, cu victorie Thiem.

  • Scorul dupa doua gameuri 1-1 @ 1.47

Cota mi se pare una excelenta pentru un pariu ce poate fi castigator in primele cateva minute al meciului. Cred ca nu vom vedea break in primele doua game-uri ale partidei, insa chiar daca se intampla asta, cei doi nu au un serviciu foarte puternic ceea ce inseamna ca exista si posibilitatea rebreakului pentru a se restabili egalitatea.

Leave a Reply

Top