SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, ambasador ”Strigăt de viață”. Ce a declarat despre Fed Cup

Simona Halep, ambasador ”Strigăt de viață”. Ce a declarat despre Fed Cup

Simona Halep campania Strigat de viata

Simona Halep nu este doar o mare campioană, ci și un om cu suflet foarte mare. Ea a participat, ieri, la lansarea, în cadrul campaniei “Grijă pentru copii”, a proiectului „Strigăt de viaţă”.
Simona Halep este pentru a șaptea oară ambasador al acestei campanii desfăşurată de Dorna în parteneriat cu organizaţia Salvaţi Copiii România, prin care se lansează un apel către toţi românii de a susţine dreptul la viaţă al bebeluşilor născuţi prematur. Cu această ocazie a avut loc un concert extraordinar susţinut de Orchestra Naţională Radio.

“Mi-ar face mare plăcere ca mai mulţi campioni să se alăture acestei cauze. Este un lucru important ca să ajutăm aceşti copii şi cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag pe fetele de la Fed Cup să se alăture acestei cauze”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep vrea trofeul Fed Cup

Simona Halep a vorbit și despre apropiata semifinală cu Franța din Fed Cup, recunoscând că visul ei e să cucerească trofeul. “Echipa Franţei este o echipă puternică, au experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup, pentru că a fost de mai multe ori acolo. Echipa noastră este de asemenea foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc tare mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, să câştigăm trofeul”, a spus Halep.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top