SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Surpriză în lumea tenisului: de cine va fi antrenată Kristina Mladenovic, viitoarea adversară a româncelor din Fed Cup

Surpriză în lumea tenisului: de cine va fi antrenată Kristina Mladenovic, viitoarea adversară a româncelor din Fed Cup

kristina mladenovic us open

În săptămâna semifinalei de Fed Cup dintre Franța și România, una dintre componentele adversarelor noastre, Kristina Mladenovic, a anunțat numele noului său antrenor.
Acesta este nimeni altul decât Sacha Bajin, cel care a dus-o pe Naomi Osaka spre cele două titluri de Grand Slam obținute în carieră, la US Open 2018 și Australian Open 2019. Franțuzoaica era fără antrenor din decembrie 2016, de când s-a despărțit de Georges Goven.

Sacha Bajin a fost concediat de Naomi Osaka după cucerirea titlului de la Australian Open, și multă lume a sperat că el va intra în echipa Simonei Halep, care în acel moment era fără tehnician. Iată însă că a ajuns să antreneze pe cine nu se gândea nimeni acum o săptămână măcar.

Mladenovic ocupă acum locul 63 în clasamentul WTA, iar în weekend va evolua contra României, în semifinala de Fed Cup de la Rouen.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Fed Cup Franța - România: Simona Halep deschide balul pentru România. Iată cine a fost nominalizată a doua jucătoare

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top