SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Mihaela Buzarnescu > WTA Praga 2019: Mihaela Buzărnescu, finalista de anul trecut, e singura româncă de pe tablou

WTA Praga 2019: Mihaela Buzărnescu, finalista de anul trecut, e singura româncă de pe tablou

Mihaela Buzărnescu la Australian Open 2019

Mihaela Buzărnescu s-a reîntors la locul faptei, adică la Praga, acolo unde anul trecut a jucat finala în fața Petrei Kvitova.
Buzărnescu este singura româncă de pe tablourile întrecerii din Cehia și a fost desemnată cap de serie număr 4, într-un concurs în care primele două favorite sunt Karolina Pliskova și Anastasija Sevastova.

Prima adversară a Mihaelei Buzărnescu va fi rusoaica Svetlana Kuznetsova, care a primit un wild-card pentru a putea juca la Praga, dar care rămâne mereu periculoasă, indiferent de locul ocupat în clasament. Dacă va trece de aceasta, Miki va juca împotriva învingătoarei meciului dintre o altă rusoaică, Ekaterina Alexandrova, și o jucătoare venită din calificări.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top