SUNTETI AICI
ACASA > International > Biletul zilei din tenis – 3 mai 2019

Biletul zilei din tenis – 3 mai 2019

Stefanos Tsitsipas

Biletul zilei tenis de astazi este format din doua evenimente din circuitul masculin de joc.

Avem o recomandare de la Estoril, acolo unde Tsitsipas joaca pentru un loc in semifinalele turneului. Cota doi de astazi este completata de meciul dintre Cecchinato si Fucsovics de la Munchen. Am ales cateva optiuni de pariere mai putin populare, iar aici puteti sa vedeti alte tipuri de pariuri la tenis.

  • Stefanos Tsitsipas vs Joao Domingues – Domingues sub 8.5 gameuri castigate @ 1.65

Daca Tsitsipas reuseste sa isi faca jocul si sa conduca schimburile de mingi asa cum a facut-o si in turul precedent in fata italianului Andreozzi nu vad mari probleme pentru acesta in meciul de azi. Domingues sa nu uitam ca se afla in acest sfert de finala si datorita abandonului lui Millman de ieri. Cei doi jucatori s-au mai intalnit si acum doi ani pe zgura de la Scheveningen din Olanda, acolo impunandu-se Tsitsipas intr-un meci decis in doua seturi. A fost un meci destul de strans insa grecul este complet alt jucator de la acea partida. Revenind la meciul de astazi, cred ca aceasta linie de maxim 8.5 gameuri castigate de Domingues este una decenta la o cota chiar atractiva. Cred ca grecul poate inchide partida in doua seturi care sa nu fie decise in prelungiri, si chiar daca unul din seturi intra in prelungiri, sansele ca pariul sa fie castigator ramanand ridicate, un exemplu fiind un set inaugural terminat cu scorul de 7-5 in favoarea lui Tsitsipas, in setul doi acesta putand sa se impuna cu 6-3 si linia in acest fel sa nu fie depasita.

  • Marco Cecchinato vs Marton Fucsovics – scorul dupa doua gameuri 1-1 @ 1.42

Asa cum am mai spus jocul lui Fucsovics nu este unul spectaculos, ba chiar as putea sa il numesc destul de plat. Acesta se bazeaza foarte mult pe lovituri puternice din spatele terenului si pe serviciul sau puternic care in trecut l-a pus in dificultate chiar si pe Federer. Cecchinato a aratat foarte bine in meciul cu Klizan caruia i-a cedat doar patru gameuri pe parcursul partidei, in primul set pierzand un singur game. Am ales sa recomand acest pariu pentru cota doi de astazi din cauza raportului dintre sansele de reusita si riscul pe care ni-l asumand jucand aceasta recomandare. Cota este una foarte buna, tinand cont ca ea poate fi castigatoare inca din primele 3-4 minute ale meciului. Probabil ca cei doi jucatori vor lasa primele gameuri “de control” pentru a observa stilul de joc al adversarului.

Sfatul meu este ca de obicei sa nu mizati mai mult de 5-10% din banca alocata lunar pentru pariuri, iar atunci cand oferta nu este foarte generoasa sa nu fortati cu mize mari pe echipe sau jucatori pe care nu ii cunoasteti. Cu alte cuvinte nu este indicat sa va luati doar dupa statisticile oferite de diferite siteuri de specialitate.

Leave a Reply

Top