SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Cum arăta Rafael Nadal acum 14 ani, când a cucerit primul dintre cele 9 trofee de la Roma

FOTO: Cum arăta Rafael Nadal acum 14 ani, când a cucerit primul dintre cele 9 trofee de la Roma

Rafael Nadal, cu trofeul cucerit la Roma, in 2019

Spaniolul Rafael Nadal a cucerit pentru a noua oară titlul la Roma, învingându-l în finală chiar pe liderul mondial, Novak Djokovic. Doartenis.ro vă arată cum arăta Nadal acum 14 ani, în 2005, atunci când a câștigat primul trofeu în capitala Italiei.
Rafael Nadal l-a învins cu scorul de 6-0, 4-6, 6-1 pe liderul mondial, Novak Djokovic și a câștigat al 34-a turneu Masters 1000, devenind din nou lider solitar. Pe locul 2 este Djokovic, cu 33 de trofee.

Aceasta a fost prima dată în 54 de meciuri dintre dintre cei doi în care unul dintre ei a câștigat un set la zero.

Pentru spaniol este al nouălea succes la Roma, al doilea consecutiv. El a mai câștigat titlul în 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2012, 2013 și 2018.Povestea primului titlu ATP cucerit de Nadal la Roma, în 2005

Primul titlu cucerit de Nadal la Roma, cel din 2005, are o poveste specială. Spaniolul era un puști de doar 18 ani, aflat în căutarea succesului. El venise în capitala Italiei după ce cucerise titlurile de la Monte Carlo, unde câștigase primul turneu Masters 1.000 și de la Barcelona. Succesele l-au făcut să intre atunci în Top 10, postură din care a abordat și competiția italiană. A ajuns în finală, iar acolo l-a întâlnit pe argentinianul Guillermo Coria, pe care-l mai învinsese în acea primăvară în finala de la Monte Carlo. De data aceasta, Nadal s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6, in 5 ore și 14 minute, la capătul a ceea ce avea să fie cea mai lungă finală disputată vreodată în ATP în Era Open până în acel moment, adică până la 8 mai 2005.
Embed from Getty ImagesCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top