SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după victoria din primul tur de la Madrid: ”Nu a fost ușor, starea mea de sănătate nu e grozavă”

Simona Halep, după victoria din primul tur de la Madrid: ”Nu a fost ușor, starea mea de sănătate nu e grozavă”

Simona Halep în acțiune

Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Madrid după o victorie clară, 6-0, 6-4, în fața rusoaicei Margarita Gasparian. La final, a reafirmat că nu se simte încă bine.
“A fost un meci bun. Chiar dacă primul set a fost rapid, al doilea a fost mai dificil. Sunt bucuroasă că am putut câştiga acest meci. Nu a fost uşor, pentru că sunt puţin răcită, starea mea de sănătate nu este grozavă, dar am făcut tot ce am putut şi sunt bucuroasă că am învins”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Românca a precizat că turneul de la Madrid este special pentru ea. “Am amintiri frumoase de aici. Mulţi prieteni vin să mă susţină, toţi fanii din Spania sunt şi ei foarte drăguţi cu mine, este mereu o plăcere să revin aici ca să joc”, a adăugat Halep.

Tot duminică, s-au mai calificat în turul 2 Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu. Dacă despre meciul Soranei ați putut citi AICI, Buzărnescu a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe Ajla Tomljanovic.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  WTA Madrid: Monica Niculescu s-a calificat în turul secund la dublu

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top