SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Madrid 2019: De la ce oră va juca sâmbătă în finală Simona Halep

WTA Madrid 2019: De la ce oră va juca sâmbătă în finală Simona Halep

Simona Halep, bucurie dupa o noua victorie

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oară în finala turneului de la Madrid. Ea va juca sâmbătă pentru al treilea titlu în capitala Spaniei, dar și pentru revenirea pe primul loc în clasamentul WTA.
Finala feminină a turneului WTA de la Madrid va avea loc sâmbătă, numai devreme de ora 19.30. Simona Halep va juca pentru trogeu cu învingătoarea partidei dintre Sloane Stephens și Kiki Bertens. Meciul va fi în direct la Digi Sport.

În semifinala dispută vineri, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0, pe elveţianca Belinda Bencic. Astfel, Simona va disputa finala cu numărul 35 din carieră, a doua din acest an şi, dacă o va câştiga, va urca din nou pe locul 1 în lume.Ce a declarat Simona Halep după calificarea în finala de la Madrid

După calificarea în finala de la Madrid, Simona Halep a declarat, la interviul de pe teren: ”Mă simt puţin obosită, meciul a fost intens. După ce am pierdut setul al doilea, m-am liniştit, mi-am deschis terenul, pentru că am stat cam mult în spate. Sunt foarte motivată când vin aici la Madrid, joc cel mai bun tenis al meu aici, nu sunt încă sută la sută, dar sunt tot mai bine. O finală este o finală, este diferită, va fi o provocare să câştig acest turneu, dar nu pun presiune pe mine”, a declarat românca.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top