SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > WTA Madrid: Mihaela Buzărnescu deschide programul zilei de luni, în care avem și mulți români în probele de dublu

WTA Madrid: Mihaela Buzărnescu deschide programul zilei de luni, în care avem și mulți români în probele de dublu

Mihaela Buzărnescu la Australian Open 2019

La Madrid se joacă într-un ritm infernal, pentru că în 9 zile trebuie să se acopere numărul de meciuri care la alte turnee se rezolvă în două săptămâni. Așa că luni revine pe teren Mihaela Buzărnescu, dar se joacă și meciurile din primul tur la dublu feminin sau masculin.
Mihaela Buzărnescu va deschide practic programul, meciul ei cu letona Anastasija Sevastova, ocupanta locului 13 în lume, fiind programat de la ora 13.00, ora României. El va fi televizat pe Digi Sport, postul care deține drepturile exclusive pentru România pentru acest turneu și majoritatea celor din circuitul WTA.

Tot luni avem și multe meciuri de dublu în care sunt implicați jucători sau jucătoare de la noi din țară. De la ora 14.30, va avea loc duelul românesc între perechile Raluca Olaru/ Darija Jurak și Irina Begu/ Simona Halep.

Apoi, în jurul orei 17.30, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara vor juca împotriva cuplului Aliona Bolsova/ Arantxa Parra Santonja.

Spre seară, în jurul orei 19.30, Andreea Mitu și Alexandra Panova vor întâlni perechea Su Wei Hsieh/ Barbora Strykova.

La dublu masculin, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor încheia programul zilei cu un meci de zile mari împotriva fraților Bryan.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ATP Madrid: Victorie mare pentru Horia Tecău și Jean Julien Rojer: i-au eliminat pe frații Bryan!

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top