SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Amendă în premieră în WTA: unei jucătoare i-au fost luați toți banii pentru participarea la Roland Garros!

Amendă în premieră în WTA: unei jucătoare i-au fost luați toți banii pentru participarea la Roland Garros!

anna tatishvli a primit oa amendă unică în tenis

Amendă fără precedent în tenisul mondial. Annei Tatishvili i-au fost luați toți banii cuveniți participării în primul tur de la Roland Garros, din cauza lipsei de combativitate!
Jucătoarea americană de origine georgiană Anna Tatishvili a fost amendată cu 46.000 de euro, adică întreaga sumă ce recompensa participarea ei în turul I de la Roland Garros, din cauza lipsei de combativitate de care a dat dovadă în meciul cu grecoaica Maria Sakkari. Aceasta s-a impus cu 6-0, 6-1, în 55 de minute, iar arbitrul de scaun a considerat că învinsa a evoluat sub standardul minim necesar pentru a participa la un asemenea turneu. Concret, oficialul a notat în raportul de joc că americanca în vârstă de 29 de ani nu era era aptă fizic pentru a juca la Paris, deducând că ea a făcut-o doar pentru a încasa premiul pentru participarea în primul tur.

anna tatishvli a primit oa amendă unică în tenis
Anna Tatishvili, la finalul meciului cu Maria Sakarri de la Roland Garros

Adevărul este că Tatishvili nu mai jucase nici un meci din ocrombrie 2017 și că a intrat pe tabloul competiției de Grand Slam datorită clasamentului protejat, pentru că ea de fapt nu mai are nici un punct în ierarhia mondială.

Potrivit noului regulament al turneelor de Grand Slam, toţi jucătorii înscrişi pe tablourile principale care abandonează sau care evolueză sub standardele impuse de jocul de tenis de performanță, pot fi amendați cu o sumă până la valoarea premiului de participare dacă acest lucru se întâmplă în primul tur.

Ca fapt divers, dacă numele ei vi să pare cunoscut, vă reamintesc că Anna Tatishvili, în afară de faptul că a fost numărul 50 la simplu în 2012, a fost partenera Ralucăi Olaru în 2014, când cele două au cucerit titlul de dublu la Linz.

Raluca Olaru si Anna Tatishvili cu trofeul de la Linz
Raluca Olaru si Anna Tatishvili cu trofeul de la Linz
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top