SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Meciul Simonei Halep din sferturile de finală de la Roland Garros 2019, amânat pentru joi

Meciul Simonei Halep din sferturile de finală de la Roland Garros 2019, amânat pentru joi

Simona Halep, la Roland Garros 2019

Ploaia s-a transformat în organizator de competiții la Roland Garros. Așa că a decis că toate meciurile de miercuri se vor disputa joi. Inclusiv, evident, partida Simonei Halep, din sferturile de finală.
Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova, care trebuia să deschidă ziua de miercuri de la Roland Garros, a fost amânată pentru joi, la o oră care va fi anunțată. Programul a fost complet dat peste cap, pentru că miercuri nu s-a putut disputa nici un meci din cele programate, așa că joi va fi o zi cu o încărcătură dublă de partide. Inclusiv Simona Halep va avea de disputat două meciuri dacă va trece de Anisimova. Aceasta deoarece între sferturi și semifinale nu există pauză în competiția feminină, tocmai pentru a le lăsa pe finaliste să se odihnească vineri. Odihnă e un fel de a spune, că vor avea câteva activități cu presa, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Dacă va trece de Amanda Anisimova, Simona Halep va juca după doar câteva ore în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Madison Keys și Ashleigh Barty. Adică va avea o zi infernală, pentru că meciul cu Anisimova nu se anunță deloc simplu.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top