SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimi la Roland Garros 2019

Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimi la Roland Garros 2019

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Roland Garros 2019

Simona Halep a avut parte de cel mai ușor meci din actuala ediție a turneului de la Roland Garros 2019. Ea s-a calificat în optimile de finală în mai puțin de o oră.
Simona Halep a câștigat meciul cu Lesia Tsurenko, din turul al treilea a turneului de la Roland Garros 2019 încă de la vestiare. De fapt, încă de vineri, de când s-a aflat că acesta va fi meciul. În tenis, când o jucătoare care a fost lider mondial și care joacă și foarte bine pe zgură conduce cu 7-0 în meciurile directe, iar advesara a obținut un singur game în toate meciurile, învingătorul nu este pus nici o clipă sub semnul întrebării. Da, pentru frumusețea spectacolului și vinderea meciului către public se spune că mingea e rotundă, că fiecare are șansa lui, că rezultatul depinde și de o zi de excepție prinsă de veșnica învinsă, dar în realitate cine a pierdut 7 meciuri din 7 la tenis nu are nici o șansă în fața învingătoarei tradiționale decât dacă aceasta e accidentată, bolnavă sau a revenit după vreo pauză imensă.

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, din fericire, cu Simona Halep, așa că românca a respectat calculele hârtiei și a trecut în mai puțin de o oră de Lesia Tsurenko. Scorul final al meciului din turul trei de la Roland Garros a fost 6-2, 6-1, iar următoarea adversară a româncei din optimile de finală va fi învingătoarea meciului dintre Monica Puig și Iga Swiatek.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top