SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 22 iunie 2019: Ashleigh Barty este la o victorie de poziția de lider mondial WTA

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 22 iunie 2019: Ashleigh Barty este la o victorie de poziția de lider mondial WTA

Ashleigh Barty este la o victorie de pozitia de lider mondial WTA

Iată câteva dintre cele mai importante știri petrecute în tenisul mondial în 22 iunie 2019.
1. Ashleigh Barty e la doar o victorie de poziția de lider mondial WTA. Australianca Ashleigh Barty s-a calificat în finala turneului de la Birmingham, după ce a trecut cu 6-4, 6-4, de cehoaica Barbora Strycova. Dacă o va învinge în finală pe Julia Goerges, atunci Barty va fi noul lider mondial al tenisului feminin.

2. Juan Martin del Potro a fost operat și se gândește la retragere. Argentinianul Juan Martin del Potro a fost operat sâmbătă de fractură la rotula dreaptă și a recunoscut că nu știe dacă va mai putea juca tenis. “Nu ştiu azi dacă am jucat ultimul meu meci de tenis. Le-am cerut medicilor cea mai bună opţiune, ţinând cont de sănătatea mea, de genunchiul meu şi nu de tenis. Şi ei au răspuns că o operaţie ar fi cea mai bună opţiune. Nu ştiu acum ce se va întâmpla. Sper că voi putea să mă recuperez şi că voi avea un genunchi operaţional din nou”, a declarat el înainte de operație.
3. Alexandra Cadanțu și Ioana Paar, eliminate în semifinale la Stare Splavy. Ambele românce calificate în semifinalele turneului ITF de la Stare Splavy au fost eliminate. Alexadnra Cadanţu a fost învinsă de cehoaica Denisa Allertova, scor 6-4, 6-7, 6-4, iar Ioana Paar a pierdut în faţa favorite principale, Barbora Krejcikova cu scorul 6-2, 6-2.

4. Andy Murray, finalist la primul turneu din acest an. Revenit după o a doua operație la șold, Andy Murray a ajuns în finala de dublu a turneului de la Queens. Împreună cu spaniolul Feliciano Lopez, Murray i-a învins cu 7-5, 6-7, 10-7 pe favoriții 2, HenriKontinn și John Peers. În finală, Murray și Lopez vor juca împotriva perechii Rajeev Ram/ Joe Salisbury

5. Roger Federer va juca duminică pentru al zecelea titlu la Halle. Roger Federer s-a calificat pentru a 13-a oară din 17 apariții în finala turneului de la Halle. În semifinala din acest an, Federer l-a învins cu scorul de 6-3, 6-3 pe Pierre-Hugues Herbert și s-a calificat în cea de-a 155-a finală a carierei. În meciul de duminică, Federer va juca împotriva belgianului David Goffin. Dacă va câștiga, va obține al zecelea titlu pe iarba de la Halle.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top