SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 23 iunie 2019: Roger Federer a cucerit al zecelea titlu la Halle

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 23 iunie 2019: Roger Federer a cucerit al zecelea titlu la Halle

Roger Federer, cu trofeul cucerit la Halle

Iată cele mai importante știri petrecute în tenisul mondial în ziua de 22 iunie 2019.
 

  1. Roger Federer a cucerit titlul 10 la Halle. Elvețianul Roger Federer a devenit pentru a zecea oară campion al turneului de la Halle, după ce l-a învins cu scorul de 7-6, 6-1 pe belgianul David Goffin. Pentru Federer este al treilea trofeu din acest sezon, după Dubai şi Miami, şi al 102-lea din carieră. Astfel, Roger a egalat recordul deținut de Nadal, ei fiind singurii cu 10 trofee la un singur turneu.
  2. Andy Murray, revenire de vis: a luat titlul la Queens. Nici nu-și imagina Andy Murray că revenirea în activitate va coincide cu cucerirea unui trofeu, așa cum s-a întâmplat în această săptămână la Queens. În finala probei de dublu de la Queens, Andy Murray și Feliciano Lopez au învins cu scorul de 7-6, 5-7, 10-5 perechea Rajeev Ram/ Joe Salisbury.
  3. Sofia Kenin este campioană la Mallorca. Sofia Kenin este noua campioană a turneului de la Mallorca. Ea a salvat trei mingi de meci înainte de a o învinge în finală, cu scorul de 6-7, 7-6, 6-4, în două ore și 42 de minute, pe Belinda Bencic. Pentru Kenin, acesta este al doilea titlu din carieră, după cel de la Hobart, obținut tot în acest an.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top