SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS: Se știe prima semifinală feminină la Roland Garros. Ion Țiriac vrea să fie președintele Federației Române de Tenis

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS: Se știe prima semifinală feminină la Roland Garros. Ion Țiriac vrea să fie președintele Federației Române de Tenis

ion tiriac stejarii

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial petrecute din ziua de 4 iunie 2019.
1. Ion Țiriac chiar candidează la președinția Federației Române de Tenis. Ceea ce părea doar o idee teribilistă s-a transformat în realitate: Ion Țiriac chiar candidează pentru președinția Federației Române de Tenis. Cum e sigur că va câștiga, nici nu contează cine sunt contracadidații, ci doar de când va intra în pâine: alegerile sunt programate pe 19 iunie.

2. Se știe prima semifinală a turneului feminin de la Roland Garros. Johanna Konta și Marketa Vondrousova vor fi adversare într-una din semifinalele de la Roland Garros. În sferturi, Konta a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4 pe finalista anului trecut, Sloane Stephens, iar Marketa Vondrousova a trecut cu 7-6, 6-5 de Petra Martic.

3. Andy Murray a decis să revină pe teren, la câteva luni după operația de șold. Andy Murray va participa la turneul de la Queens, dar doar în proba de dublu. El va face pereche cu Feliciano Lopez și, așa cum a spus, vrea să folosească acest turneu ca un test, să știe cât mai mare de lucru pentru a putea reveni și în competițiile de simplu.
4. Julian Knowle revine la 45 de ani. Campion la US Open 2007, Julian Knowle vrea să revină în activitate, la 45 de ani. El vrea să facă asta pentru a juca alături de tenismenul austriac Dennis Novak, din echipa căruia face parte. Novak nu mai e chiar atât de tânăr, având 26 de ani, dar se pare că are ceva susținere financiară, din moment ce în afara lui Knowle mai are trei antrenori.

5. Federer a explicat de ce nu îi are pe copii cu el la turneu. A devenit o obișnuință să-i vedem în tribune la meciurile lui Federer pe cei patru copii ai lui, alături de Mirka. De data aceasta, la Roland Garros, lucrurile stau cu totul altfel, iar Federer spune că nu a mai vrut să-i obosească pe cei mici. ”Am fost în New York, Chicago, Tokyo, Shanghai. Api am călătorit cam așa: finalul de an ne-a prins în Dubai, apoi am mers în Australia, Indian Wells și Miami. Așa că am decis acum ceva timă că e mai bine pentru copii să stea acasă mai mult timp. E mai bine pentru programul lor. Dar la Wimbledon vor fi sigur cu mine”, a declarat Federer presei elvețiene.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top