SUNTETI AICI
ACASA > International > Verdict crunt pentru Juan Martin del Potro: are din nou fractură și va suporta o nouă operație!

Verdict crunt pentru Juan Martin del Potro: are din nou fractură și va suporta o nouă operație!

Argentinianul Juan Martin del Potro a primit din nou un verdict crunt: și-a fracturat din nou rotula dreaptă și va merge din nou pe masa de operație. Este o adevărată dramă pe care o trăiește sud-americanul.



Pentru a doua oară în opt luni, Juan Martin del Potro va fi operat pentru fractură la rotula dreaptă! este un coșmar pentru orice om, dar pentru un sportiv de talia argentinianului poate însemna chiar finalul carierei. Dacă prima dată și-a fracturat genunchiul în octombrie anul trecut, la Shanghai, acum lovitura decisivă i-a venit în timpul meciului cu Shapovalov, de la Queen’s. Acolo unde, deși a căzut și s-a lovit, a continuat meciul și s-a impus în primul tur cu scorul de 7-5, 6-4. Numai că durerile erau insupotrabile, așa că a fost nevoit să se retragă din turneu.

“Investigaţiile făcute la o clinică din Londra arată că Juan Martin del Potro a suferit din nou o fractură la rotula dreaptă. După consultarea medicului său, Angel Cotorro, s-a stabilit că va fi necesară o operaţie. Aceasta va avea loc zilele următoare, la o dată şi într-un loc care vor fi stabilite”, a anunţat echipa sportivului. Astfel, el va suferi a doua operație în doar 8 luni la genunchiul drept și, dacă prima dată a stat în afara terenului aproape cinci luni, acum perioada de pauză se anunță chiar mai mare.

Pentru sportivul în vârstă de 30 de ani, va fi a șasea operație suferită de când a cucerit titlul la US Open, în 2009. El a mai suportat trei la încheietura mâinii stângi (24 martie 2014, 20 ianuarie 2015 și 18 iunie 2015, dar și una la încheietura mâinii drepte, la 4 mai 2010.

Juan Martin del Potro, după prima operație la rotula piciorului drept
Juan Martin del Potro, după prima operație la rotula piciorului drept



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top