SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Ziua semifinalelor la Roland Garros. De la ce oră vor avea loc meciurile vineri

Ziua semifinalelor la Roland Garros. De la ce oră vor avea loc meciurile vineri

federer nadal

Ziua de vineri s-a transformat, din cauza ploii, într-una a tuturor semifinalelor probelor de simplu.
Pentru că nu s-a putut respecta programul inițial, care prevedea ca semifinalele feminine să aibă loc joi și cele masculine vineri, organizatorii au decis ca vineri să se decidă și finalistele probei feminine.

Cu ochii mai mult pe cer decât pe interesele spectatorilor, francezii au înghesuit ambele semifinale ale fetelor pe terenurile Suzanne Lenglen și Simonne-Mathieu. Ele vor avea loc de la aceeași oră, 12.00, o decizie care mi se pare aberantă de-a dreptul, având în vedere că vorbim de un turneu de Grand Slam. Am văzut că șeful WTA era rezolvat că aceste meciuri nu au fost programate pe arena centrală, însă aia e ultima problemă. Problema principală este că spectatorii nu au cum să le vadă pe amândouă, ceea ce e și foarte urât și foarte neproductiv.

Pentru că nu are nici o importanță pentru noi ce meci se joacă pe un teren și ce meci pe altul, că din România transmisiunea pe Eurosport se vede la fel, vă reamintesc că cele două semifinale de azi sunt Ashleigh Barty – Amanda Anisimova și Johanna Konta – Marketa Vondrouskova.

Semifinalele masculine se vor desfășura normal, una după cealaltă, pe terenul Philippe Chatrier. De la ora 14.00 va avea loc marele meci Rafael Nadal – Roger Federer și apoi partida Novak Djokovic – Dominic Thiem.

Și aceste meciuri vor fi pe Eurosport.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top