SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > 23 iulie 2006, o zi foarte importantă pentru unul dintre cei mai importanți jucători din istoria ATP: atunci a câștigat primul titlu din carieră

23 iulie 2006, o zi foarte importantă pentru unul dintre cei mai importanți jucători din istoria ATP: atunci a câștigat primul titlu din carieră

Novak Djokovic, la 23 iulie 2006, după cucerirea primului titlu ATP din carieră, la Amersfoort

23 iulie 2006 este o zi pe care unul dintre cei mai reprezentantivi jucători din circuitul ATP nu o va uita vreodată. Atunci, el a cucerit primul titlu ATP. Numele eroului nostru este Novak Djokovic.Acum, în 2019, la 13 ani distanță de la momentul zero, Djokovic este lider detașat în clasamentul mondial, are în palmares 16 titluri de Grand Slam și 75 de trofee ATP. Numai că primul titlu, ca și prima iubire, nu se uită niciodată. Iar acesta a venit, pentru Djokovic, la data de 23 iulie 2006, într-un moment în care nu toate îi mergeau ca pe roate. În acel an, 2006, sârbul avusese cea mai bună perioadă a sezonului în februarie, în turneele de sală, după care a intrat într-un declin de formă.

Totuși, turneul pe zgură de la Amersfoort a fost prilejul ideal pentru Djokovic de a obține primul succes al carierei. El l-a învins în finală, cu scorul de 7-6, 6-4, pe chilianul Nicolas Massu, la capătul unui meci care a durat două ore și 19 minute. Cu acel succes, sârbul a reușit să intre pentru prima dată în Top 30 ATP. Pentru a ajunge în finala de la Amersfoot – prima ATP a carierei – puștiul de 19 ani a trecut, pe rând, de Boris Pashanski, Tomas Zib, Marc Gicquel și Guillermo Coria, unii chiar foarte buni specialiști ai jocului pe zgură.

Acum, așa cum spuneam, Nole este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai tuturor timpurilor, mulți specialiști riscând chiar să afirme că va depăși în doi-trei ani performanțele lui Federer.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top