SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Ce spune Mats Wilander despre semifinala Simona Halep – Elina Svitolina: ”Cred că meciul va curge în favoarea Simonei”

Ce spune Mats Wilander despre semifinala Simona Halep – Elina Svitolina: ”Cred că meciul va curge în favoarea Simonei”

Simona Halep, la Wimbledon

Suedezul Mats Wilander a continuat seria predicțiilor de la Eurosport. Acum a intrat în vizor meciul Simona Halep – Elina Svitolina, care va avea loc joi după-amiază.
”După ce am văzut, aș spune că meciul va curge în favoarea Simonei Halep. De asemenea, aș spune că Svitolina a ajuns pentru prima dată în semifinale iar faptul că îl are alături de iubitul ei, Gael Monfils, pare să fi schimbat ceva. Nu în plan emoțional, ci în cel tactic. Gael ar avea puterea necesară să o convingă să evolueze așa cum trebuie și că nu trebuie să joace așa cum ar fi normal. Halep este mai bună la toate capitolele, așa că Svitolina trebuie să fie creativă. Am văzut că Elina a venit la fileu și a încercat și câteva lucruri diferite, iar aceasta este influența lui Gale, 100%. Elina ar putea să-l asculte mai mult pe el decât chiar pe antrenor. Dacă Elina face ceva diferit, atunci da, are o șansă de a câștiga acest meci”, a declarat Mats Wilander, specialistul Eurosport.

În ceea ce privește șansele Simonei Halep în acest meci și chiar în acest turneu, Wilander este convins că ea poate câștiga chiar titlul: ”Simona joacă minunat. Singura mea îngrijorare este că ea nu a jucat încă împotriva niciunui nume important, iar când mă refer la asta mă refer la o jucătoare puternică. Ea a jucat până acum, în fiecare tur, împotriva unor adversare inferioare. Nu e greu de bănuit ce va face contra cuiva de talia Svitolinei, dar nu știu cum se va descurca în fața Serenei Williams de exemplu, pentru că sunt sigur că americanca nu îi va da româncei timp să intre în schimburi de mingi. Va putea face Halep ceva diferit? Nu sunt sigur, deși se pare că este puțin mai liberă, că a devenit puțin mai creativă. A făcut modificări subtile în acceptarea că va face mai multe greșeli prin faptul că este mai puțin agresivă. Simona poate câștiga Wimbledonul, deoarece așa cum am văzut miercuri, și Serena poate fi împinsă în colț. Cred că jucătoarele au început să realizeze că ea se apropie de 38 de ani și că are un copil”, a încheiat Wilander.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top