SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > Irina Begu va reveni de luni în Top 100 WTA după calificarea în sferturi la BRD Bucharest Open

Irina Begu va reveni de luni în Top 100 WTA după calificarea în sferturi la BRD Bucharest Open

Irina Begu la Budapesta

Irina Begu a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului WTA de la București, iar punctele pe care și le-a asigurat o vor readuce, de luni, în Top 100 mondial.
În turul secund al BRD Bucharest Open, Irina Begu a învins-o cu scorul de 6-4, 6-3 pe slovena Kaja Juvan, ocupanta locului 111 mondial. Prin calificarea în sferturile de finală, românca va urca cel puțin 15 locuri în clasamentul mondial, adică va ajunge până pe 97 în lume. Evident, ascensiunea ei va continua dacă se va califica în fazele superioare ale competiției din capitala României. Primul obstacol va fi învingătoarea partidei dintre Laura Siegemund, favorita 6, și Laura Arruabarrena. Ultima oară, Irina a fost între primele 100 de jucătoare ale lumii în clasamentul publicat pe 13 mai.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top