SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Mats Wilander, despre meciul Simona Halep – Shuai Zhang: ”Nu am văzut-o niciodată pe Simona jucând așa de bine pe iarbă”

Mats Wilander, despre meciul Simona Halep – Shuai Zhang: ”Nu am văzut-o niciodată pe Simona jucând așa de bine pe iarbă”

Simona Halep, la Wimbledon

Mats Wilander, specialistul Eurosport, a continuat seria predicțiilor. El o vede pe Simona Halep favorită nu doar în meciul cu Shuai Zhang, de marți, de la ora 15.00, dar și la calificarea în finală.
”Simona Halep arată foarte bine, ca să fiu sincer nu am mai văzut-o niciodată jucând atât de bine pe iarbă, să fiu sincer. E puțin mai agresivă decât era până acum, iar serviciul ei este o armă și mai bună. Zhang ar putea părea adversara perfectă pe hârtie, dar în același timp Halep trebuie să câștige, așa că presiunea e pe umerii ei. Apoi, Simona ar trebui să joace cu Muchova sau cu Svitolina, și ar trebui să câștige și acea confruntare. Probabil că se va califica în finală, pentru că tabloul a fost făcut parcă pentru ea.”, a declarat septuplul campion de Grand Slam.

Wilander este de părere că anul acesta Simona are o șansă aproape unică de a se impune la Wimbledon: ”Simona Halep nu a avut pera multe ocazii să câștige Wimbledonul, din cauza felului în care joacă, dar acum e una dintre acele rare ocazii. Presiunea este puțin mai mare ca la French Open, unde jocul ei este mai potrivit pentru zgură și ea știe că e foarte probabil să câștige de 8 ori din 10. Este o tragere foarte bună pentru Simona și ea are o mare șansă să meargă până la capăt”, a încheiat Mats Wilander.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top