SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Meciurile din circuitul ATP se vor vedea în România și pe alte două posturi TV

Meciurile din circuitul ATP se vor vedea în România și pe alte două posturi TV

Rafael Nadal este in semifinale la US Open 2018

O veste foarte bună pentru iubitorii tenisului din România. Din acest weekend, meciurile turneelor ATP vor putea fi văzute și pe alte două posturi de televiziune.
Look Plus și Look Sport au achiziționat drepturile de difuzare ale turneelor ATP 250, 500 și 1.000. Primele transmisiuni vor începe sâmbătă, cu semfinalele de la Gstaad și Hamburg (de la 12:00 pe Look Sport și de la 16:30 pe Look Plus). Dumincă, de la 12:30, fanii tenisului vor putea urmări pe Look Sport finala turneului de la Gstaad. De la ora 13:00, pe Look Plus va fi televizată finala turneului de la Hamburg.

Meciurile vor fi comentate de doi profesioniști ai acestui sport elegant: Adrian Szabo și Ovidiu Blag.

Adrian Szabo, fost jucător profesionist de tenis, a fost antrenorul lui Marius Copil, alături de care a participat în toate cele 4 turnee de Grand Slam. Are o experiență de peste 20 de ani ca antrenor.

Ovidiu Blag este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România. Specialist în tenis, el a fost și colaborator al Federației Române de Tenis în ultimii 7 ani, fiind cooptat din anul 2012 la toate competițiile Fed Cup și Davis Cup organizate în România. A jucat în turneele Tenis Partener, cu rezultate bune.

Săptămâna viitoare iubitorii tenisului vor putea urmări turneul ATP 500 de la Washington, unul dintre cele mai importante ale sezonului american. Apoi, până la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, tot pe Look Sport și Look Plus vor putea fi văzute meciurile turneelor Masters de la Montreal și Cincinnati.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top