SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Predicția lui Mats Wilander pentru meciul Simona Halep – Cori Gauff: ”Simona nu va pierde. O văd în semifinale măcar”

Predicția lui Mats Wilander pentru meciul Simona Halep – Cori Gauff: ”Simona nu va pierde. O văd în semifinale măcar”

Simona Halep, la Wimbledon

Suedezul Mats Wilander, specialistul Eurosport a vorbit despre meciul dintre Simona Halep și Cori Gauff, care va avea loc luni după-amiază, de la ora 16.30.
Multiplu câștigător de titluri de Grand Slam, suedezul o vede favorită pe româncă, ceea ce nu știu dacă e neapărat ceva de bine, având în vedere rata lui de reușită a predicțiilor făcute la acest turneu… Iată declarațiile lui Wilander, devenit subit fan al Simonei după victoria cu Azarenka.

”Trebuie să spun că am fost foarte surprins de ușurința cu care Halep a învins-o pe Victoria Azarenka. Nu sunt surprins de nivelul româncei, ci de faptul că Azarenka a făcut atâtea greșeli neforțate și a arătat nervozitate, dar acesta e un semn că Simona Halep e mai bună pe iarbă decât am crezut noi. Ea face ca adversarele să se panicheze și să simtă că trebuie să încheie mingea după două trei schimburi. Am foarte mult respect pentru Halep și pentru ceea ce a făcut în meciul cu Azarenka, atât de mult încât trebuie să regândesc ceea ce credeam eu că e capabilă să facă la acest turneu, deoarece nu cred că va pierde cu Gauff. Victoria cu Azarenka echivalează pentru mine cu calificarea în semifinale. E o bună oportunitate pentru Halep”, a declarat Wilander.

Suedezul a vorbit apoi șid espre americanca Gauff, puștoaica de 15 ani care a uimit lumea tenisului la Wimbledon 2019. ”Știu că ar suna bine să fiu impresionat de Gauff, așa cum sunt mulți alții, dar nu sunt. Este un lucru normal, când ești tânăr nu ai frică, nu există nervi, joacă pe centrul terenului. Cred că e impresionant ce a făcut cu aceste veterane care au crezut că o pot învinge cu multe mingi joace și cu un tenis ciudat. Ceea ce e însă impresionant este că ea nu s-a prăbușit. A făcut-o pentru un timp în ultimul meci, dar ceea ce a fost bine este că a reușit să rezolve această situație. Cunoștințele ei de tenis, intuiția și IQ-ul tenisistic sunt la cote foarte ridicate. Îmi place abilitatea ei tactică. Totul e foarte natural la ea”, a încheiat Mats Wilander.CITEȘTE ȘI:  Monica Niculescu și Irina Begu, în optimile de dublu la Wimbledon

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon, unde avem acum 6 românce

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top