SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep nu se mai ascunde: și-a sărutat iubitul pe plajă. Iată cine e acesta

Simona Halep nu se mai ascunde: și-a sărutat iubitul pe plajă. Iată cine e acesta

Campioana de la Wimbledon nu se mai ascunde și foarte bine face. Ea și-a sărutat iubitul chiar pe plajă, în văzut paparazzilor, așa că acum s-a risipit marele mister: cine este iubitul Simonei Halep.
Titlul cucerit la Wimbledon pare că a descătușat-o pe Simona Halep din încorsetările pe care chiar ea singură și le-a impus. Astfel, ea a decis că e timpul să lămrească odată pentru totdeauna misterul vieții sale amoroase, de care parcă toată lumea e interesată. Ea a fost surprinsă vineri de paparazzi Click! sărutându-se cu un bărbat chiar pe plajă. În acel link vedeți pozele.

Numele lui este Toni Iuruc, este un milionar în vârstă de 40 de ani și a fost alături de Simona și la Wimbledon. Probabil că și acesta a fost unul dintre motivele pentru care românca a jucat atât de dezinvolt pe iarba londoneza.

AICI puteți vedea mai multe fotografii cu Simona Halep și iubitul ei, nu înainte de a recunoaște că mă bucur să constat că ea a ajuns la maturitatea necesară și a realizat că e viața ei personală și face cu ea ce crede, unde crede și cu cine crede de cuviință.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top