SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 10 iulie 2019: Avem semifinală Nadal – Federer la Wimbledon. Elvețianul a ajuns la victoria 100 la Londraa

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 10 iulie 2019: Avem semifinală Nadal – Federer la Wimbledon. Elvețianul a ajuns la victoria 100 la Londraa

nadal federer

Iată cele mai importante știri din tenisul mondial petrecute pe 10 iulie 2019.
1. Avem semifinală Nadal – Federer la Wimbledon. Avem o semifinală perfectă la Wimbledon: Rafael Nadal – Roger Federer. În semifinale, Nadal l-a învins pe americanul Sam Querrey, scor 7-5, 6-2, 6-2, iar Federer a trecut de japonezul Kei Nishikori,cu 4-6, 6-1, 6-4, 6-4. Pentru Federer este victoria cu numărul 100 la Wimbledon. În plus, elveţianul se află pentru a 13-a oară în semifinale, un record. La rândul lui, Nadal și-a asigurat calificarea matematică la Turneul Campionilor.

2. Aventura perechii Serena Williams / Andy Murray s-a terminat în optimi. Andy Murray și Serena Williams au fost eliminați în optimile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon. Ei au fost învinși cu scorul de 6-3, 4-6, 6-2, de favoriții 1, Bruno Soares și Nicole Melichar.

3. Djokovic, a noua oară în semifinalele de la Wimbledon. Novak Djokovic s-a calificat pentru a noua oară în semifinalele turneului de la Wimbledon. El l-a învins cu 6-4, 6-0, 6-2 pe belgianul David Goffin. El va juca pentru calificarea în finală contra spaniolului Roberto Bautista Agut, care l-a învins pe argentinianul Guido Pella, scor 7-5, 6-4, 3-6, 6-3.

4. Ion Țiriac este împotriva noului format al Cupei Davis și a Fed Cup. Ion Țiriac și-a expus și într-o scrisoare adresată președintelui ITF, David Haggerty, opoziția față de noul  format al Cupei Davis și al Fed Cup. Nu e o surpriză, pentru că știam poziția omului de afaceri după luarea de poziție a Simonei Halep atunci când a aflat că se poate schimba actualul format. În scrisoare, Țiriac, din postura de președinte al Federației Române de Tenis, este revoltat că formatul s-a modificat. ”Este adevărat că sportul a evoluat în toate aspectele sale, dar asta nu justifică vânzarea şi uciderea acestui bun impresionant în scopuri financiare. (…) Cred cu tărie că mulţi dintre jucătorii actuali nu vor accepta să joace în acest format propus de dumneavoastră şi aura naţionalistă a acestui eveniment s-a pierdut pentru totdeauna”, a scris Ţiriac, printre altele.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top