SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 3 iulie 2019: Djokovic, despre noul său antrenor adițional, Goran Ivanisevic: ”A fost mereu un erou pentru mine”

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 3 iulie 2019: Djokovic, despre noul său antrenor adițional, Goran Ivanisevic: ”A fost mereu un erou pentru mine”

Novak Djokovic saruta trofeul cucerit la Wimbledon 2018

Iată câteva dintre cele mai interesante știri ale zilei de 3 iulie 2019.
  1. Sorana Cîrstea, în turul doi la dublu. Sorana Cîrstea și Galina Voskoboeva s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Wimbledon, după 6-0, 6-3, cu britanicele Sarah Beth Gray/ Eden Silva. Din păcate, Irina Bara și poloneza Magda Linette au fost eliminate, cu scorul de 7-5, 6-2, de cuplul Nicole Melichar/ Kveta Peschke, cap de serie numărul 7.
  2. S-au stabilit echipele Lumii și Europei de la Laver Cup. Ediția din acest an a Laver Cup pare cea mai inagală din istoria de trei ani a competiției. Asta pentru că dacă echipa Europei are în componență cinci jucători de Top 10: Roger Federer (3 ATP), Rafael Nadal (2 ATP), Dominic Thiem (4 ATP), Alexander Zverev (5 ATP) şi Fabio Fognini (10 ATP), cea a Lumii îi are în componență pe Kevin Anderson (8 ATP), John Isner (12 ATP), Milos Raonic (17 ATP) şi Denis Shapovalov (27 ATP). Competiția va avea loc la Geneva, în perioada 20-22 septembrie.
  3. Kristina Mladenovic are o reacție firească: nu boicotează noul format al Fed Cup. Kristina Mladenovic se numără printre jucătoarele pentru care țara e mai presus de interesele financiare personale sau ale oamenilor din jurul lor, numiți popular ”sfătuitori din umbră”. Ea a afirmat destul de răspicat la Wimbledon că nici prin cap nu-i trece să boicoteze Fed Cup pentru că își va schimba formatul de anul viitor. “Indiferent de format, nu voi boicota niciodată FedCup. Voi fi întotdeauna mândră să-mi reprezint ţara”, a declarat, printre altele, Mladenovic.
  4. Novak Djokovic a dezvăluit de ce l-a angajat pe Goran Ivanisevic antrenor secund. ”Mereu l-am urmărit, a fost un fel de erou pentru mine și suntem prieteni de mai mult timp. Am vorbit cu Marian Vajda și am ajuns la concluzia că trebuie să căutăm pe cineva care a fost un campion, cineva care cunoaște cum mă simt pe teren, care știe cum e să treci prin asta”, a explicat Djokovic, care a ajuns în turul trei.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top