SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 7 iulie 2019: Fernando Verdasco, alături de Roger Federer și Rafael Nadal într-un top inedit

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 7 iulie 2019: Fernando Verdasco, alături de Roger Federer și Rafael Nadal într-un top inedit

fernando verdasco australian open

Iată câte dintre cele mai importante știri din tenisul mondial petrecute în ziua de 7 iulie 2019.




1. Fernando Verdasco, alături de Roger Federer și Rafael Nadal, într-un top inedit. Spaniolul Fernando Versasco va intra de luni într-un club select: al jucătorilor din prima sută cu cel puțin 800 de săptămâni consecutive în Top 100 ATP. Din clasamentul actual doar Roger Federer și Rafael Nadal au mai reușit această performanță.

2. Bernard Tomic contestă amenda primită pentru noncombat. Amendat cu 45.000 de lire sterline de organizatorii turneului de la Wimbledon pentru noncombat în meciul pierdut în doar 58 de minute cu Tsonga, australianul Bernard Tomic a spus că va contesta amenda. Sunt chiar curios să aflu cum demonstrează că nu a jucat în lehamite…

3. Georgia Crăciun a câștigat turneul ITF de la Stuttgart-Vaihingen. Georgia Crăciun a câştigat, duminică,primul turneu de 25.000 de dolari din carieră. În finala turneului ITF de la Stuttgart-Vaihingen, Crăciun a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe belarusa Olga Govortsova.

4. Elena Bogdan și Ioana Gașpar, campioane de dublu. Două jucătoare din România au devenit campioane de dublu în turneele ITF ale săptămânii. La Biella (25.000 de dolari), Elena Bogdan şi Reka-Luka Jani au învins cu 6-1, 6-3 perechea japoneză Chihiro Muramatsu/ Yuki Naito. La Tabarka (15.000 de dolari), Ioana Gaspar şi Yuliana Lizarazo s-au impus în ultimul act la dublu în faţa perechii Alica Rusova/ Noelia Zeballos Melgar, scor 7-5, 6-3.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top