SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victorii importante pentru Irina Begu și Patricia Țig. Irina și-a consolidat prezența în Top 100 WTA, iar Patricia se apropie de Top 200 WTA

Victorii importante pentru Irina Begu și Patricia Țig. Irina și-a consolidat prezența în Top 100 WTA, iar Patricia se apropie de Top 200 WTA

Irina Begu la Budapesta

Irina Begu și Patricia Țig s-au calificat în optimile de finală ale turneelor WTA de la Palermo, respectiv Jurmala. În mod normal ar fi o știre banală, dar victoriile sunt mai importante decât par, dacă ne uităm în clasamentul live.
În primul tur al turneului de la Palermo, Irina Begu a învins-o cu scorul de 7-5, 6-2, pe croata Tereza Mrdeza. O victorie importantă din două puncte de vedere: mai întâi că adversara româncei, deși ocupantă a locului 210 WTA, era venită din calificări și toată lumea care iubește tenisul știe cât de periculoase sunt în primul tur tenismenele venite de acolo.

Dar dincolo de dificultatea meciului, pentru Irina victoria are un rol esențial în menținerea în Top 100 WTA. Pentru că ea a început săptămâna chiar pe poziția 100 în lume, iar cele 30 de puncte asigurate prin calificarea în turul secund i-au asigurat momentan un salt de 7 locuri. Dacă pierde, să spunem că acest salt se va reduce la patru poziții, dar cert este că și săptămâna viitoare o va prinde în interiorul primelor 100 de jucătoare din lume.

Evident, poziția din ierarhie se poate îmbunătăți, dacă Begu va trece în turul secund de italianca Jasmine Paolini, ocupanta locului 142 WTA.Patricia Țig a revenit în Top 250 în clasamentul live WTA

La câteva mii de kilometri distanță, la Jurmala, în Letonia, Patricia Țig a continuat forma foarte bună arătată la BRD Bucharest Open. Ea a învins-o în primul tur cu scorul de 6-2, 6-1, pe Ankita Raina din India, și va juca în optimi contra ucrainencei Anghelina Kalinina. Pentru Patricia, această victorie înseamnă un salt de 22 de locuri, deocamdată, ea ajungând acum pe poziția 242 în clasamentul live. Evident, acest loc poate fi îmbunătățit printr-o calificare în sferturi – ar intra între primele 220 de jucătoare ale lumii – sau înrăutățit, dacă va fi eliminată și apoi depășită de alte jucătoare care continuă cursa la diverse turnee.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Clasament WTA: Avem cinci românce în Top 100. Mihaela Buzărnescu a intrat în premieră în prima sută

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top