SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Mats Wilander, despre șansele Simonei Halep de a câștiga US Open 2019: ”Nu îi mai este frică de nimeni și de nimic”

Mats Wilander, despre șansele Simonei Halep de a câștiga US Open 2019: ”Nu îi mai este frică de nimeni și de nimic”

Simona Halep, la Cincinnati

A patra favorită la US Open 2019, Simona Halep debutează marți seară la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Așa cum a devenit deja un obicei frumos pentru cei de la Eurospot, și acum specialistul postului, fostul multiplu campion de Grand Slam Mats Wilander a analizat șansele jucătoarei nostre la trofeul care se va decerena pe 7 septembrie.
”Cred că Simona Halep are o șansă serioasă, pentru că acum a cucerit cele două suprafețe naturale, câștigând la Roland-Garros și Wimbledon, așa că eu cred că se va concentra – fie voluntar, fie involuntar – pe gândul că trebuie să câștige un Slam și pe hard, ca să fie toate cele trei suprafețe. Să se întâmple în acest an? Nu sunt sigur, dar se va gândi inevitabil la cum poate fi o jucătoare mai completă pe hard, așa cum este pe zgură și iarbă. Sunt sigur că e o jucătoare de urmărit în cele două turnee pe hard care vin”, a declarat Mats Wilander pentru Eurosport.Mats Wilander: ”Simona știe că poate câștiga”

Mats Wilander este de părere că Simona se va adapta fără probleme la jocul pe hard. ”Pe hard este mult mai ușor să joci – luând în calcul săritura mingii și mișcarea în teren – decât pe celelalte două suprafețe. În plus, acum că a câștigat la Wimbledon, a demonstrat că declarațiile ei sunt cele după care se ghidează: ”am câștigat un Slam, am fost număr 1 mondial, iar de acum orice altceva este doar pentru a-mi îmbunătăți jocul, nu neapărat pentru câștig”. Pare să aibă o nouă motivație cu privire la acest proces de a deveni mai bună și de a juca tenis, nu neapărat de a încerca să câștige Slam-uri. Pentru că este o diferență masivă între a câștiga un Slam și a câștiga două. Nu a fost o întâmplare, mai ales că s-a întâmplat pe suprafețe diferite și mai ales că s-a întâmplat la Wimbledon. Nu este o întâmplare. Simona știe că poate câștiga. Nu îi este frică de nimic și de nimeni. Știe cum să joace variat pe suprafețe diferite și nu există niciun motiv pentru care să ne gândim că și-ar putea pierde motivația doar din cauză că a câștigat două Slam-uri. Va fi principala favorită în următorii ani să câștige un Slam pe hard. Va găsi o cale, sunt sigur”, a mai spus Mats Wilander.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Mats Wilander, despre meciul Halep - Azarenka: ”Este un meci mare, la care Victoria se uită cu încredere”

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top