SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Mihaela Buzărnescu a ieșit din Top 100 WTA după 658 de zile. În urmă cu exact un an era pe 20 în lume!

Mihaela Buzărnescu a ieșit din Top 100 WTA după 658 de zile. În urmă cu exact un an era pe 20 în lume!

Mihaela Buzărnescu la Australian Open 2019

Mihaela Buzărnescu a părăsit luni, în mod oficial, Top 100 WTA. Ea ocupă, începând din 5 august, poziția 127.
Clasamentul mondial WTA publicat luni, 5 august 2019, confirmă ceea ce se știa de o săptămână: Mihaela Buzărnescu s-a prăbușit în ierarhia mondială după ce nu a reușit să câștige nici un meci la San Jose, turneul la care anul trecut cucerise singurul titlu WTA al carierei.

Acea competiție a fost vârful carierei ei, pentru că victoria de acolo a adus-o până pe locul 20 în lume, cel mai bun al ei de până acum, și tot acel turneu a și ”îngropat-o”, punctele pierdute prin înfrângerea în primul tur aruncând-o de pe locul 58 pe 127 în lume.

Astfel, Mihaela încheie o perioadă de 658 de zile consecutive petrecute între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii, acolo unde a intrat prima dată la 16 octombrie 2017. Practic, așa cum a demonstrat tuturor cum poți ajunge în zece luni din afara Top 500 în prima sută, ea a făcut acum și experimentul invers, demonstrând că în fix un an de zile (6 august 2018 – 5 august 2019) poți cădea de pe 20 în lume pe 127.Avem doar trei românce în Top 100 WTA

Partea bună pentru Buzărnescu este că de acum nu mai are nimic de apărat, așa că orice victorie va obține la US Open, sau în calificări la Cincinnati, va reprezenta pentru ea un plus la totalul punctelor și o va ajuta să revină între cele mai bune jucătoare din lume. Dacă va rata, însă, această șansă, atunci de anul viitor va începe din nou să joace în calificări și ITF-uri.

În urma căderii Mihaelei, situația româncelor din clasamentul mondial nu este deloc una îmbucurătoare. Din păcate, acum arată cam conform realităților din tenisul nostru: Simona Halep e din altă ligă și ocupă locul 4, iar în urma ei vin, în partea cealaltă a plutonului, Irina Begu, pe 92, și Sorana Cîrstea, pe 94.

În rest, în Top 200 le mai avem, în afara Mihaelei Buzărnescu, pe Monica Niculescu (101), Ana Bogdan (134), Patricia Țig (140), Gabriela Ruse (177) și Irina Bara (192).


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top