SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep debutează marți la US Open 2019. Povestea emoționantă a adversarei ei, Nicole Gibbs

Simona Halep debutează marți la US Open 2019. Povestea emoționantă a adversarei ei, Nicole Gibbs

Nicole Gibbs

Simona Halep va juca marți, după ora 20.00, în primul tur al US Open 2019. Adversara ei va fi americanca Nicole Gibbs, care a revenit în activitate după ce a fost operată de cancer!
În vârstă de 26 de ani, Gibbs a descoperit că suferă de cancer după o banală vizită la dentist. Iată ce a anunțat americanca la 14 mai 2019, când s-a și retras de la Roland Garros: “În urmă cu o lună, am mers la dentist şi o excrescenţă din gură m-a alertat, iar biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer al glandelor salivare. Chirurgul are încredere că operaţia va fi suficientă pentru a regla această problemă”, spunea atunci jucătoarea americană.Nicole Gibbs a fost operată de cancer în luna mai 2019

Operația a avut loc cu succes în luna mai, dar convalescența a durat până după turneul de la Wimbledon. Ea a jucat prima dată după această intervenție chirugicală la Honolulu, în luna iulie, unde a ajuns în finală.

Ea a jucat apoi în calificări la Toronto şi în turul I al unui alt turneu ITF, la Vancouver, pierzând de fiecare dată din primul meci.

În acest moment, Gibbs ocupă locul 135 WTA în lume, după ce, în 2016, a fost pe 68, cea mai bună clasare din carieră.

Cine televizează meciul Simona Halep – Nicole Gibbs, de la US Open

Partida dintre Simona Halep și Nicole Gibbs, din primul tur de la US Open 2019, va fi televizată pe Eurosport. De altfel, tot turneul poate fi urmărit acolo.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 31 mai 2019: Roger Federer, primul jucător care ajunge la 400 de meciuri în turneele de Grand Slam!

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top