SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, printre primele înscrise la turneul disputat acasă la Darren Cahill

Simona Halep, printre primele înscrise la turneul disputat acasă la Darren Cahill

Simona Halep, bucurie dupa o noua victorie

Simona Halep va bifa o premieră în carieră: va juca anul viitor la Adelaide, la prima ediție a turneului WTA care va fi organizat în acel oraș. Este un loc din care Simona are amintiri frumoase, acesta fiind orașul natal al lui Darren Cahill și ea a făcut un cantonament de aproape trei săptămâni acolo.
Turneul de la Adelaide înlocuiește în circuitul profesionist competiția de la Sydney și va avea loc în periodada 12-18 ianuarie 2020, fiind ultima verificare înainte de Australian Open, turneul de Grand Slam care va debuta pe 20 ianuarie.

“Când am auzit prima dată de acest turneu, am spus că o să merg sigur să joc. Vreau să mă întorc la Adelaide deoarece îmi place foarte mult. Am numai amintiri extraordinare despre timpul petrecut acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te poţi simţi şi tu la fel”, a declarat Halep. Turneul va avea loc între 12 şi 18 ianuarie 2020 şi va avea premii de 1,36 milioane de dolari.

Adelaide este un oraș drag inimii Simonei Halep, pentru că este localitatea natală a fostului (și cu siguranță viitorului) ei antrenor, Darren Cahill. În 2017, ea a făcut pregătirea de iarnă la Adelaide, fiind declarată și ambasadoarea echipei de fotbal australian Port Adelaide, la care suporteri sunt Darren Cahill şi familia lui.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top