SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea, campion la Como. Titlul îi aduce un salt de 27 de locuri în clasamentul mondial de dublu

Florin Mergea, campion la Como. Titlul îi aduce un salt de 27 de locuri în clasamentul mondial de dublu

Florin Mergea, alături trofeele sale: fiul Noah, soția Daiana și titlul de la Como

Florin Mergea s-a abonat la trofee și acest lucru nu poate decât să mă bucure. El s-a impus în finala de dublu a challenger-ului de la Como.
Alături de deja tradiționalul lui partener, germanul Andre Begemann, Florin Mergea s-a impus și în finala turneului de dublu de la Como, un challenger dotat cu premii în valoare totală de 46.600 de dolari. Mergea şi Begemann au învins în finală perechea Fabricio Neis/ Pedro Sousa, scor 5-7, 7-5, 14-12, într-o oră şi 48 de minute.

Cu cele 80 de puncte primite alături de trofeu, Florin Mergea va avansa încă 27 de locuri în clasamentul mondial, acolo unde va ocupa, de luni, poziția 167 în ierarhia live, deoarece clasamentul efectiv va fi publicat abia lunea viitoare, pe 9 septembrie.

Florin Mergea, alături trofeele sale: fiul Noah, soția Daiana și titlul de la Como
Florin Mergea, alături trofeele sale: fiul Noah, soția Daiana și titlul de la Como (Foto: Facebook/ Daiana Mergea)Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top