SUNTETI AICI
ACASA > International > Nick Kyrgios, pe marginea prăpastiei în ATP. Ce pățește dacă recidivează în circuit

Nick Kyrgios, pe marginea prăpastiei în ATP. Ce pățește dacă recidivează în circuit

Nick Kyrgios

Australianul Nick Kyrgios merge pe un fir de ață în ATP. El a primit o nouă pedeapsă din partea ATP, care se va activa doar dacă va călca din nou în străchini în următoarele 6 luni.
Concret. ATP a încheiat ancheta cu privire la comportamentul lui Kyrgios la meciul din turul doi al turneului de la Cincinnati, pentru care australianul a fost deja amendat cu 113.000 de dolari.

Investigaţia ATP a conchis că Kyrgios a avut un “comportament agravat” şi a mai abuzat verbal oficiali şi/sau spectatori în ultimele 12 luni, ceea ce reprezintă o încălcare a regulamentelor. Astfel, australianul a mai primit o amendă de 25.000 de dolari, precum şi o suspendare de 16 săptămâni ATP. Aceste două pedepse sunt însă cu suspendare pe şase luni de probă, perioadă în care Kyrgios trebuie să respecte anumite condiţii: să nu mai abuzeze verbal oficiali,spectatori sau alte persoane, să nu aibă un comportament nesportiv, să nu facă gesturi obscene către vreun oficial, să aibă în permanenţă susţinerea unui “mental coach” la turneele ATP şi să primească ajutor specializat pe latura comportamentală în afara sezonului.

Dacă va îndeplini toate condiţiile, amenda de 25.000 de dolari şi suspendarea vor fi ridicate la finalul celor şase luni.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top