SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > O mare campioană și-a anunțat revenirea în tenis, din 2020: ”Pentru mine e o provocare. Încă ador să joc tenis”

O mare campioană și-a anunțat revenirea în tenis, din 2020: ”Pentru mine e o provocare. Încă ador să joc tenis”

Kim Clijsters, alături de alte legende

Din 2020, circuitul feminin de tenis se va îmbogăți cu o nouă super-campioană. Ajunsă la vârsta de 36 de ani, fostul lider mondial Kim Clijsters a anunțat că va reveni în activitate.
”Nu simt că vreau să demonstrez ceva. Pentru mone este o provocare. Am prieteni care ar spune: Vreau să alerg maratonul de la New York înainte să împlinesc 50 de ani. În ceea ce mă priveşte, încă ador să joc tenis. Oricând sunt la un grand slam pentru competiţia legendelor, dacă mă întreabă cineva dacă vreau să jucăm împreună, sunt imediat de acord. Spun: Da, voi fi partenera ta de antrenament astăzi. Încă iubesc să joc tenis. Întrebarea este: sunt capabilă să ajung la nivelul la care aş vrea să fiu? Nu simt că trebuie să demonstrez ceva, dar vreau să-mi lansez o provocare şi să fiu puternică din nou. Acesta este maratonul meu”, a spus Clijsters pentru Podcast-ul WTA Insider.

Clijsters nu a mai jucat în circuitul WTA din 2012. Ea a câştigat 41 titluri în carieră, din care patru de Grand Slam, ajutând Belgia să câştige Fed Cup în 2001. Ea a fost lider mondial timp de 19 săptămâni. După o primă retragere în 2007, ea a revenit în competiţie în 2009, reuşind să câştige de două ori US Open și o dată Australian Open. În 2017, Kim Clijsters a fost inclusă în Hall of Fame. Căsătorită în 2007 cu un fost baschetbalist american, Brian Lynch, Kim are cu acesta trei copii: o fiică, Jada (născută în 2008) și doi băieți, Jack (născut în 2013) și Blake (născut în 2016).


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Cele 20 de lidere ale clasamentului WTA

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top