SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a primit dreptul de a lupta pentru cel mai mare premiu din istoria tenisului

Simona Halep a primit dreptul de a lupta pentru cel mai mare premiu din istoria tenisului

Simona Halep a mai castigat un meci la Madrid

Simona Halep este a treia jucătoare din circuitul mondial calificată matematic la Turneului Campioanelor de la Shenzhen. Acolo unde va lupta pentru cel mai mare premiu din istoria tenisului.
Simona Halep a obţinut pentru a şasea oară consecutiv calificarea la cea mai importantă competiție a sezonului, Turneul Campioanelor. Ea a participat până acum la patru ediții, deoarece anul trecut s-a retras din cauza herniei de disc.

Chiar în ziua în care s-a calificat matematic la Turneul Campioanelor, Simona Halepa învins-o în primul tur la Beijing cu 6-1, 6-1 pe suedeza Rebecca Peterson.

Halep este a treia jucătoare care obţine “biletele” pentru Turneul Campioanelor, după Ashleigh Barty şi Karolina Pliakova.

Cel mai bun rezultat al Simonei la această competiție a fost înregistrat în 2014, la prima participare, când a jucat finala, pierdută în faţa americancei Serena Williams, scor 6-3, 6-0.Simona Halep va lupta pentru cel mai mare premiu din istoria tenisului

Anul acesta va fi prima ediție a Turneului Campioanelor disputată la Shenzhen. În ultimii ani, el s-a jucat la Singapore. Cum se spune, ”schimbi locul, schimbi norocul”, numai că în cazul nostru norocul înseamnă suma acordată ca premiu. Iar ea s-a schimbat substanțial, pentru că premiile totale s-au dublat, de la 7 la 14 milioane de dolari.

Practic, Simona Halep și celelalte 7 jucătoare vor lupta pentru cel mai mare premiu din istoria tenisului: 4,75 de milioane de dolari. Această sumă va fi obținută doar de jucătoarea care nu va pierde nici un meci în grupe. Altfel, suma e mai mică. Deocamdată, cel mai mare premiu din istoria tenisului feminin a fost câștigat de Bianca Andreescu, care odată cu trofeul de la US Open a primit și un cec în valoare de 3,85 de milioane de dolari. Condiţia pentru a primi cele aproape cinci milioane de dolari este ca jucătoarea campioană să câştige toate meciurile din faza grupelor.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top