SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2019: Bianca Andreescu continuă marșul spre titlu. S-a calificat în sferturi și va face un salt uriaș în clasament

US Open 2019: Bianca Andreescu continuă marșul spre titlu. S-a calificat în sferturi și va face un salt uriaș în clasament

Bianca Andreescu

Bianca Andreescu își continuă cursa spre primul titlul de Grand Slam, în chiar primul sezon în care a jucat turnee WTA și în care a cucerit deja două titluri foarte importante, la Indian Wells și Toronto.
Bianca Andreescu s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, după ce a învins-o pe americanca Taylor Townsend, scor 6-1, 4-6, 6-2. Americanca le eliminase în tururile precedente pe Simona Halep și pe Sorana Cîrstea.

Următoarea adversară a Biancăi va fi belgienca Elise Martens, care a trecut cu 6-1, 6-1 de sportiva americană Kristie Ahn.

În urma rezultatelor de la US Open, Bianca Andreescu și-a asigurat deja intrarea în Top 10 WTA. Ea e acum pe locul 9 în clasamentul live, dar nu va fi sigură de această poziție decât după disputarea sferturilor de finală, deoarece toate jucătoarele de pe locurile 10-12 (Johanna Konta, Serena Williams și Qang Wang) sunt calificate în sferturi, iar o victorie a lor, coroborată cu o înfrângere a Biancăi, le va aduce pe ele peste canadianca de origine română. Oricum cert este că la finalul turneului american, Bianca Andreescu va ocupa din nou un ”cel mai bun loc din carieră”, urmând să-și depășească vechiul record – poziția a 14-a.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top