SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Veste mare anunțată de Simona Halep: Darren Cahill revine în echipa ei! Iată de când

Veste mare anunțată de Simona Halep: Darren Cahill revine în echipa ei! Iată de când

Simona Halep, alături de Darren Cahill, la Wimbledon

Simona Halep a făcut azi anunțul pe care în aștepta toată lumea: Darren Cahill va reveni în mod oficial în echipa ei.
Simona Halep a făcut anunțul revenirii lui Darren Cahill printr-un video postat pe Instagram. Ea a anunțat că această colaborare se va relua de la începutul noului sezon.

“Vă salut! Am nişte veşti extraordinare pe care vreau să vi le împărtăşesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. “D”, ultima dată “te-am ucis” şi am de gând să te “ucid” din nou! Bine ai revenit! Abia aştept să terminăm ce am început! Pe curând!”, a spus Halep.

Vedeți anunțul mai jos, nu înainte de a vă reaminti că anul trecut, în pauza competițională, Darren Cahill a anunțat, tot pe rețelele sociale că nu o va mai putea antrena pe româncă, deoarece de-a lungul sezonului 2019 vrea să se dedice familiei. Totuși, de-a lungul sezonului, Cahill a fost în multe rânduri aproape de Simona Halep și de echipa ei, fiind, așa cum a recuoscut și actualul antrenor al constănțencei, Daniel Dobre, unul dintre artizanii cuceririi titlului de la Wimbledon 2019. Acum, practic, el revine acolo de unde, de fapt, nu a plecat niciodată decât fizic, pentru că mereu a fost alături de Simona atunci când ea a avut nevoie de un sfat, de un îndrumător. Nu pot decât să mă bucur că echipa s-a reîntregit, pentru că asta nu înseamnă decât că alte victorii vor continua să vină în dreptul jucătoarei noastre.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  Hua Hin 2017: Simona Halep a făcut pereche cu Pliskova cu 3 ore înaintea finalei

Leave a Reply

Top