SUNTETI AICI
ACASA > International > A înnebunit lumea: ce i-a putut spune un arbitru de scaun unui copil de mingi la challenger-ul de Florența

A înnebunit lumea: ce i-a putut spune un arbitru de scaun unui copil de mingi la challenger-ul de Florența

Tenisul e un sport exceptional

Scene incredibile în turneul challenger de la Florența. Un arbitru de scaun i-a spus unei fete copil de mingi că e ”foarte sexy” și apoi l-a încurajat pe unul dintre jucători.




Arbitrul de scaun Gianluca Moscarella a fost suspendat de ATP după aceste două abateri majore. El conducea meciul dintre italianul Enrico Dalla Valle şi portughezul Pedro Sousa, încheiat cu victoria ultimului, scor 5-7, 6-4, 4-6, din turul al doilea al turneului challenger de la Florenţa.

Cât timp Dalla Valle a fost la vestiare, arbitrul l-a încurajat pe Sousa, adversarul compatriotului său. “Stai concentrat!” “Hai!”, “Două minute şi e gata”, “Meciul trebuia să fie 6-1, 6-1, ai avut 45 de mingi de break”, “Concentrează-te, te rog!” au fost unele dintre încurajările arbitrului.

Apoi, Moscarella a trecut la nivelul următor: i-a adresat cuvinte nepotrivite unei fete copil de mingi, în vârstă de 13 ani: “Eşti fantastică!”, “Foarte sexy!”, “Eşti în regulă? E foarte cald. Te simţi înfierbântată? Fizic sau emoţional?”.

După apariţia înregistrărilor, căci arbitrul a fost flmat călcând în străchini, ATP l-a suspendat pe Moscarella. “Suntem conştienţi de mai multe incidente în care este implicat arbitrul de scaun Gianluca Moscarella în timpul meciului dintre Pedro Sousa şi Enrico Dalla Valle de la turneul challenger de la Florenţa, desfăşurat săptămâna trecută. Moscarella a fost dat afară imediat din turneu când au apărut informaţiile şi o investigaţie completă a fost iniţiată. Între timp, Moscarella a fost suspendat provizoriu din calitatea de oficial ATP până la finalizarea investigaţiei”, se arată într-un comunicat al ATP.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top