SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Care e marele atu al Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019. Statistica o confirmă

Care e marele atu al Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019. Statistica o confirmă

simona halep naomi osaka

Turneul Campioanelor 2019 bate la ușă. Înaintea tragerii la sorți, care va avea loc vineri, la Shenzhen, iată capitolul la care Simona Halep este superioară tuturor celorlalte jucătoare calificate la întrecerea de final de an.
Simona Halep este singura jucătoare dintre cele 8 aflate la Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzhen care are palmares pozitiv sau în cel mai rău caz egal cu toate celelalte posibile adversare.

simona halep naomi osaka
Simona Halep, după o altă victorie obținută în fața japonezei Naomi Osaka
Marele atu al Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019: palmaresul cu adversarele

Concret, Simona Halep are 3-1 cu Ashleigh Barty – cu care s-a și antrenat vineri dimineață – , 7-3 cu Karolina Pliskova, 4-1 cu Naomi Osaka, 3-1 cu Petra Kvitova, 5-4 cu Elina Svitolina și 2-2 cu Belinda Bencic. Singura cu care nu a jucat niciodată este Bianca Andreescu. Așa cum se știe, în tenis, palmaresul meciurilor directe poate fi un factor decisiv în obținerea victoriei, pentru că înfrângerile apasă, iar victoriile eliberează. Iar o jucătoare sau un jucător care are un avantaj direct asupra advesarei sau a adversarului, intră cu un 5% în plus pe teren.

Mai jos puteți vedea care este palmaresul celorlalte jucătoare în meciurile cu participantele la Turneul Campioanelor 2019, care va începe duminică și va fi răsplătit cu cele mai mari premii din istoria tenisului.

Palmaresul direct al tuturor celor 8 participante la Turneul Campioanelor 2019 in meciurile cu celelalte adversare de la Shenzhen
Palmaresul direct al tuturor celor 8 participante la Turneul Campioanelor 2019 in meciurile cu celelalte adversare de la ShenzhenCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top