SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Goran Ivanisevic, favoritul fanilor la includerea în Hall of Fame. Cine i-a urmat în clasamentul popularității

Goran Ivanisevic, favoritul fanilor la includerea în Hall of Fame. Cine i-a urmat în clasamentul popularității

Goran Ivanisevic nu a fost uitat de fani. El a strâns cele mai multe voturi pentru admiterea în Hall of Fame, clasa 2020.
Acest lucru înseamnă că fostul jucător croat, care a cucerit titlul de la Wimbledon în 2001, din postura de tenismen intrat pe tabloul principal cu wild card, va primi un bonus de 3% la totalul voturilor venie din partea jurnaliștilor, istoricilor și membrilor din Hall of Fame.

Pe locul secund în topul preferințelor fanilor s-a situat campioana ediției 1994 de la Wimbledon, Conchita Martinez, în vreme de suedezul Jonas Bjorkman, de nouă ori campion de dublu la turneele de Grand Slam a fost al treilea. Ei vor primi 2%, respectiv 1% în plus la numărătoarea finală a voturilor.

Un alt candidat la admiterea în Hall of Fame a fost spaniolul Sergi Bruguera, de două ori campion la Roland Garros, care nu a prins podiumul.

Rezultatele finale vor fi anunțate în luna ianuarie, în timpul Australian Open. Ceremonia de admitere în Hall of Fame va avea loc la 18 iulie.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 26 ianuarie 2013: Antrenorul lui Djokovic a avut emoţii la Australian Open şi pentru fiica sa

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top