SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Marius Copil riscă să se prăbușească de luni în clasamentul ATP! Pe ce loc ajunge dacă nu își apără la Basel finala jucată anul trecut

Marius Copil riscă să se prăbușească de luni în clasamentul ATP! Pe ce loc ajunge dacă nu își apără la Basel finala jucată anul trecut

Marius Copil, alaturi de Roger Federer, la festivitatea de premiere de la Basel

Pentru Marius Copil urmează cea mai dificilă săptămână din carieră. E săptămâna în care trebuie să-și apere punctele cucerite anul trecut prin calificarea în finala turneului de la Basel.




Din păcate, în tenis fiecare an trebuie să fie cel puțin la fel de bun ca precedentul, dacă vrei să rămâi în top. Iar Marius Copil va simți pe pielea lui acest lucru. De azi, la Basel se dispută turneului ATP 500 la care românul a făcut senzație anul trecut, când a ajuns să joace finala cu Roger Federer. Dacă nu are o prestație bună în Elveția, românul se va prăbuși dramatic în clasament.

Situat acum pe locul 82 în lume, după ce a urcat 10 poziții în urma calificării în sferturile de finală la Antwerp, Marius Copil a primit un wild-card pentru actuala ediție a turneului de la Basel, care începe azi. El va juca în primul tur, probabil mâine, contra favoritului 4, spaniolului Roberto Bautista Agut.

Marius Copil riscă să iasă din Top 150 ATP de luni

Așa cum spuneam la începutul materialului, în tenis nici un rezultat bun nu rămâne nepedepsit anul următor. Așa e și în cazul lui Marius, care acum în clasamentul live, a picat nu mai puțin de 71 de locuri, căzând pe 153 în lume! Dacă va trece de Agut, atunci va urca în jurul locului 130, dar pentru a se menține în Top 100 are nevoie măcar de sfert de finală.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top